mandag 24. oktober 2011

Sunt sjokoladepålegg :)

Helgen er over og det er mandag igjen! Det var ikke ute-vær i helgen, men det var mye vær ute for å si det slik.- Jeg fikk ikke vært ute og plukket mose til mosekuler, men jeg er evig optimist!

I stedet var jeg inne og laget sjokoladepålegg og bakte cupcakes i går. Pålegget hadde jeg oppå som fyll. Laget det av 86% sjokoladen til Freia - den er proppfull av antioksidanter slik at Perlemor kan spise med GOD samvittighet!


Nam nam , man kan også bruke sjokoladen som inneholder 70% kakao, den får da en litt søtere smak.

50 g mørk sjokolade med minimun 70% kakao
1 dl kremfløte
1 ss kokosolje
60 g smør
2 ts kakaopulver
1 ts Sukrin

  1. Smelt sjokoladen forsiktig i fløten.
  2. Pisk inn kokosolje (Cocosa), smørbiter, kakaopulver og Sukrin.
  3. Avkjøl og hell på små glass med lokk. Oppbevares i kjøleskap og er holdbart i minst 2 uker.

3 kommentarer:

  1. Har i Bergen har vi solsken. Så härligt! Det är vi inte riktigt vana vid... ;-)

    Chokladpålägg liker jag icke, men cupcakes går vädligt bra! :-)

    Ha en fortsatt fin tirsdag!

    SvarSlett
  2. Legg gjerne ut oppskriften takk:o)
    Det så veldig godt ut.
    Klem

    SvarSlett
  3. Lillian du er den mest kreative og flinke "Perlemor" jeg kjenner ;-)

    Jonni

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for alle kommentarer og muligheten til å bli bedre kjent med dere!