Hva er perler - de kan være vakre, verdifulle, skjeldne, kostbare, små eller store! Før trodde man perler var engletårer som hadde falt ned... Mine Perler er alle mine kjære, Lofoten og ellers alle små og store ting som opptar meg i hverdagen. VELKOMMEN PÅ BESØK!

torsdag 26. januar 2012

Hjemme alene....

Perlemor er hjemme alene for tiden, heldighvis kan ikke ting som skjer rundt meg måle seg med "Hjemme Alene"-filmene, hi hi :)
Hos meg er det heller stille og fredelig, trodde jeg skulle være veldig kreativ og gjøre tusen ting.... Hva gjør jeg, jo jeg sitter oppslukt med nesen i bøker og magasiner, deilig det også!
Mine favorittkopper:

Ute har vi godt vær og det blir lange turer med hundene hver dag. Inne i varmen igjen blir det varm te og bøker, men jeg må nok innrømme at jeg blir litt misunnelig når jeg snakker med min kjære som er under varmere himmelstrøk.
Spenningen er nå om han finner en fin rekkehusleilighet til oss ♥
Ha en fin torsdag, snart er det helg igjen!
I morgen skal jeg poste bilder av det lekreste sneakers jeg kjøpte i går..

2 kommentarer:

  1. Oj, de matchet jo både GG og Pip koppene. Jeg som ikke klarer å bestemme meg for hva jeg skal velge....når jeg kan si ja takk begge deler;) Har noe i den beige med prikker, men nå kommer det den lekreste serien fra GG i grått beige med skrift. Yeah:)) Skal dere skaffe dere ferieleilighet i syden? Så deilig, da! Det har mannen lyst til også. Vi får se etterhvert når gikta blir altfor plagsom. Jeg kjenner til det med å bli sittende med nesa i en bok. Låner det meste på biblioteket, og akkurat nå holder jeg på med Jan Mæhlums' siste. Den heter Straffen, og er krim;) Gleder meg til våren, for da kommer også energien som regel tilbake etter å ha ligget i dvale noen måneder. Ha en fin-fin dag, Lillian!

    Klem fra Eli:)

    SvarSlett
  2. Så mange lekre kopper du har <3 Høres ut som du koser deg hjemme alene, selv om jeg godt forstår at du nok også gjerne skulle vært under varmere himmelstrøk med din kjære ;o)
    Jeg er enig i at dere må ha Norges vakreste utsikt - WOW så flott det er!! Ønsker deg en fortsatt herlig dag! Klem fra meg

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for alle kommentarer og muligheten til å bli bedre kjent med dere!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails