Hva er perler - de kan være vakre, verdifulle, skjeldne, kostbare, små eller store! Før trodde man perler var engletårer som hadde falt ned... Mine Perler er alle mine kjære, Lofoten og ellers alle små og store ting som opptar meg i hverdagen. VELKOMMEN PÅ BESØK!

mandag 27. februar 2012

Ny kjærlighet....

Endelig er iPad`en i hus! Har tenkt på å skaffe meg en i evigheter, endelig er den her. Nå er jeg på nett før jeg i det hele tatt har tenkt tanken. Det er nytt for meg som bruker mobilt bredbånd og har fått høyt blodtrykk etter all frustrasjon over dårlig dekning her i havgapet. I helgen ble det Irish coffee og utforskning av det nye vidunder i "Perlehuset" :)


Jeg tok et bilde av den nydeligste - største "vår-i-luften"-Hortensia jeg har hatt, og med dette bildet ønsker jeg alle en fin uke, en spesiell hilsen til tre av mine følgere, Mari anne, Ellen og Kathrine!

2 kommentarer:

  1. Grattis med ny iPad;) Har ikke kommet helt dit enda jeg, men har da mobil med touch-screen....må jo følge med i tiden, hehe. Nydelig hortensia. Det er en av yndlingsblomstene mine, så jeg må nok få kjøpt meg en snart! Ha en fin-fin mandag!

    Klem fra Eli:)

    SvarSlett
  2. Gratulerer Lillian. Nå blir går det vel saktere med stikketøyet og mindre tid på kjøkkenet. ;) Kos deg med den nye iPadèn. Klem

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for alle kommentarer og muligheten til å bli bedre kjent med dere!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails