Hva er perler - de kan være vakre, verdifulle, skjeldne, kostbare, små eller store! Før trodde man perler var engletårer som hadde falt ned... Mine Perler er alle mine kjære, Lofoten og ellers alle små og store ting som opptar meg i hverdagen. VELKOMMEN PÅ BESØK!

fredag 2. desember 2011

Ladet batteriene.......

Turen til London med min datter var en fantastisk opplevelse! Vi utforsket byen, spiste god mat med god drikke og var selvfølgelig på musical. Vi så Phantom of the Opera, hadde de beste plassene og måtte nesten klype oss i armen ettersom opplevelsen var så intens! Flotte kostymer, spektakulære kulisser og vakker musikk!

Vi handlet ikke så mye som vi på forhånd hadde trodd vi kom til å gjøre. Enten så var det så MEGA eksklusivt og MEGA kostbart ellers så var det mye skrot... Men litt klær, sminke og mange julegaver ble med i kofferten hjem :)
Bildene under er fra Juleavdelingen på Harrods:


HVIT jul.........

Eller RØD jul.....

Har ikke fått pyntet noe hjemme men i helgen skal jeg finne frem masse utelys og litt stæsj inne. Det er om å gjøre å kose deg i denne mørketid med regn og storm i ukesvis, kanskje lage litt rødvinsgløgg ? 
♥ God Helg ♥ 

2 kommentarer:

  1. Wow, i London var det skikkelig julestemning! Har aldri vært der, men det blir nok en tur etterhvert. Har hørt at det er ganske dyrt på Harrods, ja. Godt dere hadde en fin tur og fikk kosa dere ordentlig. Ha en fin-fin dag. Klem fra Eli:)

    SvarSlett
  2. Harrods er jo en opplevelse i seg selv :) Har vært der en gang men da var det ikke jul. Det må være deilig med en sånn tur før jul :)
    Kjempfine bilder

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for alle kommentarer og muligheten til å bli bedre kjent med dere!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails